Pentru achiziția de produse din lână împletită, lâna Merinos sau lână ecologică de pe magazinul online www.MerinoWooly.ro poți folosi una dintre următoarele metode de plată:

  • plata ramburs (numerar) efectuată atunci când se livrează comanda ta de pături împletite, accesorii din lâna merinos împletită, ghemuri din lâna merinos sau din lână ecologică. Plata se va efectua către curier și va include costurile de transport în cazul în care ai optat pentru o comandă a cărei valoare este mai mică de 1000 LEI. Pentru comenzile de produse din lână merinos sau lână ecologică împletită care depășesc valoarea de 1000 LEI sau dacă la plasarea comenzii ai utilizat un cod promoțional care îți oferă livrare gratuită, vei plăti către curier doar contravaloarea comenzii plasate.Ne rezervam dreptul de a solicita plata in avans pentru produsele noastre dat fiind caracterul specific al fiecarei comenzi.
  • plata cu cardul prin sistemul securizat Netopia care îți oferă o achiziție rapidă a păturilor împletite, accesorilor sau decorațiunilor din lâna merinos împletită. Plata se efectuază în deplină siguranță, folosind sistemul pus la dispoziție de către procesatorul de plăți cu cardul.Ne rezervam dreptul de a prefera plata cu cardul la momentul plasarii comenzii.
  •    plata în maximum 6 rate dacă folosești unul dintre cardurile de credit Card Avantaj de la Credit Europe Bank, Bonus Card de la Garanti Bank, Star Card de la Banca Transilvania, allinclusive card de la BRD Finance și unul dintre cardurile de cumpărături de la Alpha Bank. Pentru a opta pentru plata cu cardul în rate, este necesar ca la momentul efectuării plății, să selectați PLATA cu CARDUL, iar după completarea câmpului NR. CARD, dacă folositi un card de credit, va apărea opțiunea de rate de unde selectați numărul de rate dorit.

* Livrarea produselor se va face după încasarea contravalorii comenzii.

Conform noilor reglementări, persoanele fizice nu pot plăti sume mai mari de 10.000 RON cash (la livrare sau prin ridicare de la sediu), iar persoanele juridice au o limitare de 5.000 RON. Pentru comenzile care depășesc această sumă, vă rugam să alegeți metode electronice de plată.