Produsele se livrează prin curier rapid (FAN Courier sau Sameday) sau personal in Cluj Napoca/proximitate.

Pentru comenzile de produse din lâna merinos sau lâna ecologică împletită care depășesc valoarea de 1000 LEI sau dacă la plasarea comenzii s-a folosit un cod promoțional care oferă livrare gratuită, atunci costurile de livrare sunt zero.

Pentru produsele din lână merinos sau lână ecologică care trebuie împletite manual (prelucrate), realizarea produsului va dura intre 5 si 15 zile lucrătoare din ziua confirmării comenzii. Fiecare comandă în parte va fi confirmată prin email sau telefonic.

Comenzile speciale cu dimensiuni preferențiale sau care sunt realizate din lână merinos sau lână ecologică care nu se află pe stoc la momentul plasării comenzii, vor avea un timp de livrare cuprins între 15 și 30 zile lucrătoare.

În cazul în care comenzile pot suferi întârzieri, vei fi notificat prin intermediul uneia dintre metodele următoare: telefonic, email sau afișarea unui text informativ pe www.merinowooly.ro

Pentru a avea acces oricănd la informații despre comanda ta și statusul acesteia te rugăm să îți creezi un cont de client pe site-ul MerinoWooly.ro. Contul de client se poate crea foarte ușor atunci când plasezi o comandă.

*Livrarea produselor împletite din lână merinos sau lână ecologică se va face numai după încasarea contravalorii comenzii.