Warning: Undefined variable $class in /home/merinowo/public_html/wp-content/themes/ShopperWooThemeFREE/header.php on line 43
class="page-template-default page page-id-219 wp-custom-logo theme-ShopperWooThemeFREE woocommerce-no-js">

Merino Wooly nu recomandă spălarea articolelor sau expunerea la o temperatură mai mare de 30 °C.

Stoarcerea produselor din lână merinos sau lână ecologică se face prin presare cu un material textil, urmată de uscarea pe un plan orizontal și nu prin atârnare. Nu este necesară utilizarea fierului de călcat.

Se va evita expunerea la razele directe ale soarelui sau a surselor de căldură (radiatoare).

  • Produsele se realizeaza prin impletire manuala pe baza comenzilor plasate prin intermediul siteului folosind specificatiile din comanda.

  • Fiind un produs personalizat si realizat la comanda dupa specificatiile clientilor, materialul neputand fi reutilizat, se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

  • Impletitura manuala cu fir gros are scop decorativ, cu rezistenta mecanica redusa, fiind necesara utilizarea in concordanta cu aceste caracteristici ale materialului si ale tipului de punere in opera. Caracteristica produselor din fir netors de lana este aceea ca in mod natural produce scame, acesta nefiind un defect ci fiind specific fibrelor foarte fine de lana care intra in componenta firului, respectiv in alcatuirea produsului. Se recomanda ca ocazional aceste scame care se produc in mod natural in timpul folosirii sa fie indepartate manual (nu cu rollerul adeziv anti-scame).

  • Intretinerea materialului se face tinand cont de natura handmade a produsului iar curatarea se face exclusiv prin procedee chimice.

  • Imaginile sunt cu titlu de prezentare, nuantele de culoare si dimensiunile putand avea variatii.